Detalls d'oferta de treball


Empresa: Consell Comarcal Alt Urgell
Lloc de treball:
Ciutat: comarca Alt Urgell
Província: Lleida
Comarca / àrea: Alt Urgell
País: ESPAÑA
Àrea: Peons
Nombre de vacants: 3
Disponibilitat: Immediata
Descripció: Peó per a la brigada de camins del Projecte Camina Pirineus. Tasques: realització d’actuacions d’accessibilitat, arranjament i senyalització dels senders, execució de la identificació visual dels itineraris, instal·lació dels diferents miradors, passarel·les i altres recursos ecoturístics, tasques de conservació i arranjament de la xarxa de senders i camins, i dels recursos ecoturístics de la comarca.
Tipus de jornada laboral: Completa
Salari: categoria AP (Agrupacions Professional) amb un complement de destí 10 i un complement específic de 7.000 €/any, d’acord amb l’estructura salarial de la relació del personal del CCAU.
Informació addicional: Sistema de selecció: concurs-oposició Fase 1: Fase oposició. Prova pràctica: eliminatòria Fase 2: valoració del currículum Fase 3: entrevista Presentació d'instàncies: termini 21 de març de 2019, al Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Pg Joan Brudieu, 15 25700 La Seu d'Urgell NO US INSCRIVIU A L'OFERTA, DIRIGIU-VOS AL CONSELL COMARCAL DE L'ALT URGELL PER A PRESENTAR LA INSTÀNCIA PER A PARTICIPAR AL CONCURS-OPOSICIÓ TERMINI per presentar les INSTÀNCIES 21 de març de 2019
Nom de la persona de contacte: Anna Rabassa Roca
Correu electrònic de la persona de contacte: arabassa@ccau.cat
Telèfon de la persona de contacte: 973 35 31 12
Tipus d'oferta Oferta estàndard