Què és la BICAT

La BICAT és una borsa de treball moderna i activa que pretén donar suport als demandants d'ocupació i als empresaris que necessiten contractar personal.

Amb la voluntat de facilitar el contacte entre les persones que busquen feina i l'empresari amb necessitats de personal, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, amb l'impuls dels agents que han cofinançat, ha creat la Borsa Interterritorial Activa de Treball. Precisament, la paraula clau d'aquest projecte és ACTIVA atès que des dels serveis de joventut i promoció econòmica dels Consells Comarcals i dels Ajuntaments es treballarà directament amb les empreses i els destinataris per conèixer les seves necessitats i, d'aquesta manera, actualitzar periòdicament la Borsa de Treball.

La BICAT inclou un apartat específic de teletreball atès que les noves tecnologies i especialment el teletreball són de vital importància per afavorir l'ocupació en zones rurals i zones allunyades dels principals centres de decisió.

El projecte està cofinançat pel Fons Social Europeu a través del Pacte Territorial per a l'Ocupació de les Terres de Lleida i el Servei d'Ocupació de Catalunya, la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell.