1. Dades personals: nom i cognoms, adreça, data i lloc de naixement, telèfon, correu electrònic (si l'utilitzeu habitualment), DNI (opcional)
2. Dades formatives:
2.1. Formació reglada: cursada en centres homologats
2.2. Formació no reglada: cursos de curta durada, jornades, congressos, ...
2.3. Formació complementària: en el cas que la formació sigui molt extensa, farem un apartat amb seminaris, jornades i congressos.
2.4. Observacions generals: posar any, centre on es va realitzar, hores o temps de durada. Cal posar el títol amb més graduació (p.e. si tenim una llicenciatura no posarem el graduat).
3. Idiomes i informàtica:
3.1. Idiomes: remarcant el nivell escrit i el parlat de tots els idiomes que coneixem, si hem realitzat algun curs l'afegirem aquí.
3.2. Informàtica: posarem els llenguatges que coneixem, centre i any del curs.
4. Dades laborals: Empresa on s'ha treballat, període de temps, funcions desenvolupades i càrrec ocupat. Es pot afegir experiència sense contracte, si és molt minsa, i també els contractes en pràctiques.
5. Altres dades: informació addicional (p.e. vehicle propi, carnet de conduir, disponibilitat horària i geogràfica, cartes de recomanació, habilitats personals, aficions i hobbies (si tenen relació amb la feina).
Tipologies més utilitzades per a fer un CV:
1. CV cronològic: creixent o descendent; Més recomanat el descendent, és a dir, començant per allò més recent. Es fa servir quan el perfil té continuïtat laboral, sense llargues interrupcions. Cal destacar càrrecs a les empreses.
2. CV funcional: agrupant experiència professional per blocs laborals, aporten rellevància a habilitats personals i professionals, s'adequa a perfils polivalents, o amb llargs períodes sense activitat laboral.
3. CV europeu: remarca capacitats o aptituds: socials, organitzatives, tècniques, artístiques, etc.